Siri Barje's Mushroom Tacos with Ärtamole, Apple Salsa and Jalapeño Lime MayoSiri Barje's Mushroom Tacos with Ärtamole, Apple Salsa and Jalapeño Lime MayoSiri Barje's Mushroom Tacos with Ärtamole, Apple Salsa and Jalapeño Lime Mayo

Siri Barje's Mushroom Tacos with Ärtamole, Apple Salsa and Jalapeño Lime Mayo

Mushroom Tacos with Ärtamole, Apple Salsa and Jalapeñon Lime Mayo
Guest Cookalong With Siri Barje - Mushroom Tacos

Ingredienser

250 g almindelig østershat

250 g shiitakes

1 dl rapsolie

2 spsk EL TACO TRUCK HABANERO SALSA

1 appelsin

Salt

2 æbler

1 sølvløg

1 gryde koriander

1 jalapeño

2 spsk olivenolie

1 lime

1 flaske EL TACO TRUCK JALAPEÑO LIME MAYO

8 EL TACO TRUCK CORN TORTILLAS

1 dåse EL TACO TRUCK ÄRTAMOLE

2 grønne løg

Tilbehør

Sådan gør du

1. Forvarm ovnen til 200 grader.

2. Riv svampene i mindre stykker og bland med chilisauce, appelsinskal og presset appelsinjuice, mariner i mindst 15 min.

3. Bland svampene med rapsolie i et ovnfad og bag dem i cirka 40 minutter.

4. Skær æblet i tændstik. Hak løget fint. Skær jalapeñoen i tynde skiver.

5. Bland æble, løg og jalapeño med olivenolie og limesaft.

6. Hak koriander og vend den i salsaen lige inden servering.

7. Fjern svampene fra olien, lad dem dryppe af på papir eller et dørslag.

8. Skær det grønne løg i tynde skiver.

9. Fold korianderen i salsaen.

10. Varm tortillaen op i en gryde og top med svampe, æblemos, Jalapeño Lime Mayo og Ærtemole! Top med spidskål.

>>> BLEV DU MED? TJEK OGSÅ VORES COOKALONGS OCH ANDEN OPSKRIFTINSPIRATION >>> HER

Fler recept

Fler recept