Nikola's Masa Dumpling SoupNikola's Masa Dumpling SoupNikola's Masa Dumpling Soup

Nikola's Masa Dumpling Soup

EN NEM OG HURTIG OPSKRIFT PÅ MASA DUMPLING
EN NEM OG HURTIG OPSKRIFT PÅ MASA DUMPLING

Ingredienser

  • 2,5 dl EL TACO TRUCK CORN TORTILLA MIX
  • 1/2 dl madolie
  • 1/2 dl vand
  • 4 æg eller æggeerstatning
  • 1 tsk. bagepulver
  • Grøntsagsbouillon
  • 1 gulerod
  • 1 endivie (julesalat)
  • 1 avocado
  • 1 jalapeño
  • 1 lime
  • 1 dl majs
  • 1 håndfuld spinat
  • 1 bundt koriander
  • 1 bundt dild
  • 1 forårsløg

Tilbehør

Sådan gør du

  1. Bland æg, vand og olie i en skål. Pisk Masa Harina, bagepulver, hakket dild, salt og peber. Dejen skal være klistret uden at være for løs. Stil skålen på køl i ca. 30 minutter.
  2. Opvarm to kasseroller med vand og bouillon. Den ene til at koge dumplings; den anden til suppen.
  3. Skræl og skær guleroden i skiver, og læg så skiverne i det kogende vand i suppekasserollen. Snit jalapeño, endivie og avocado.
  4. Tag Masa-dejen ud af køleskabet. Stil en skål med koldt vand frem til at dyppe hænderne i, så det bliver nemmere at rulle dumpling-bollerne.
  5. Tag en klat dej op i hånden, og rul til boller (ca. 3-4 cm). Læg dem derefter forsigtigt ned i vandet. Kog i ca. 20 minutter.
  6. Når gulerødderne er klar, stilles kasserollen til siden, og forårsløgene tilsættes.
  7. Anret alle ingredienser i en dyb tallerken: Dumplings, spinat, majs, endivie, gulerødder, forårsløg, jalapeños. Top med: Bouillon, avocado og koriander, og pres lidt lime hen over.


>>> BLEV DU MED? TJEK OGSÅ VORES COOKALONGS OCH ANDEN OPSKRIFTINSPIRATION >>> HER

Fler recept

Fler recept