ChurrosChurrosChurros

Churros

EN NEM OPSKRIFT PÅ SPRØDE CHURROS INDSVØBT I SUKKER.
ADVARSEL: RISIKO FOR SUKKERCHOK! EN NEM OPSKRIFT PÅ SPRØDE CHURROS INDSVØBT I SUKKER. CHURROS ER DEN PERFEKTE DESSERT.

Ingredienser

  • 300 ml vand
  • 40 g sukker
  • 80 g smør (uden mælk)
  • 1/4 tsk. salt
  • 220 g mel
  • 3 stk. æggeerstatning
  • I l fritureolie
  • 1 dl sukker
  • Stjerneanis/kanel eller laurbærblad

Tilbehør

Sådan gør du

  1. Kog vandet op med 40 g sukker, smør og salt.Tilsæt mel, og skru ned for varmen.
  2. Bland det hele sammen med en grydeske, til dejen har en jævn konsistens.
  3. Lad afkøle.Tilsæt æggeerstatningen, og ælt den ind i dejen.
  4. Fyld dejen i en sprøjtepose, og læg den på køl natten over.

Tilberedning:

  1. Varm olien op til ca. 180 grader i en friteuse eller kasserolle.
  2. Sprøjt dejen ned i olien i den ønskede længde, klip af med en saks.
  3. Vend pølserne, så de får en jævn overflade, og tag dem op, når de er gyldenbrune.
  4. Lad afkøle, og rul i sukker.
  5. Mix 1 dl sukker med stødt stjerneanis, kanel eller laurbær.
  6. Servér med varm chokoladesauce.

>>> BLEV DU MED? TJEK OGSÅ VORES COOKALONGS OCH ANDEN OPSKRIFTINSPIRATION >>> HER

Fler recept

Fler recept