Frijoles refritosFrijoles refritosFrijoles refritos

Frijoles refritos

VORES OPSKRIFT PÅ FRIJOLES REFRITOS.
VORES OPSKRIFT PÅ FRIJOLES REFRITOS. TILBEREDES PÅ KRAFTIGE, LANGTIGDSKOGTE SORTE BØNNER, JALAPEÑO OG SPIDSKOMMEN OG PASSER PERFEKT TIL TACOS!

Ingredienser

  • 1 spsk. hele spidskommenfrø
  • 2 gule løg
  • 2 syltede jalapeños
  • 2 spsk. lage fra jalapeños
  • 400 g forkogte sorte bønner
  • 5 dl vand
  • 1 dl olie
  • 2 tsk. salt

Tilbehør

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 175 grader.Rist spidskommenfrøene på en stegepande, til de begynder at springe. Kom dem i morteren.
  2. Rist gult løg, jalapeños, lage og spidskommen i olie, til løgene får en gyldenbrun farve. Hæld over i et dybt ovnfast fad, og tilsæt bønner og vand.
  3. Stil i ovnen, og rør rundt hvert 20. minut.
  4. Rør rundt, vent. Rør rundt, vent. Intet sker. I starten føles det som en evighed. Men hold ud – forløsningen kommer til sidst.
  5. Når der er dannet en ring rundt om pladen med en mere koncentreret masse, rører du den ind i bønnerne og smiler. Det er, når ringene viser sig, det vigtigste sker. Ringene består af koncentrererede smage og fedt og er begyndelsen på den nøddeagtige karakter, vi gerne vil have.
  6. Når du synes, at bønnerne er ved at være klar, tilsætter du smør/olie og øger ovntemperaturen til 225 grader i 30 min. Rør rundt hvert 10. minut.
  7. Læg bønnerne i tortillaen sammen med tomatillo-salsa, hakket koriander, sølvløg og syltede rødløg.

>>> BLEV DU MED? TJEK OGSÅ VORES COOKALONGS OCH ANDEN OPSKRIFTINSPIRATION >>> HER

Fler recept

Fler recept