FAQ

Du kan finde svar på mange af vores ofte stillede spørgsmål nedenfor, hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål, kan du kontakte os.

Hvad er El Taco Truck?

El Taco Truck startede som en foodtruck, men er nu rykket ind på hylderne i supermarkederne med mexicansk-inspirerede produkter. El Taco Truck tilbyder alt, hvad man kan forestille sig at få brug for til en tacomiddag fuld af smagsoplevelser - med alt fra søde salsaer og hotte saucer til tortillas og færdige burritos (og meget andet i øvrigt).

Du finder alle vores produkter her. På rejser til Mexico og Californien fødtes drømmen om en egen foodtruck, da grundlæggerne Nikola og Bolle fik de bedste, mest simple og lækre tacos fra forskellige foodtrucks.

Hvor kan man købe jeres produkter?

Vores super velsmagende produkter findes på hylderne i dagligvarehandlen, både den fysiske og den digitale. Her kan du se, hvem der forhandler vores produkter! Savner du nogle af vores produkter i din lokale butik? Kontakt os her.

Jeg har set jeres kampagne Level Up. Hvad ligger der egentlig i den?

For os er tacos mere end bare tacos. Det er en passion. Det er smagseksplosioner, som får dine smagsløg til at danse og dit hoved til at snurre. Vi hjælper dig med at opnå netop det ved at tage dine tacos til et helt nyt niveau. Level Up Your Tacos. Faktisk synes vi, det er ret cool at sige Level Up Your Tacos ;).

Jeg tror, der er fejl i mit produkt. Hvad gør jeg?

Hvis du tror, at produktet er defekt, vil jeg utroligt gerne høre fra dig her. Så kan vi gennemgå, hvad der er gået galt i processen og gøre en indsats for, at det ikke sker igen. Hvis du ønsker pengene tilbage, skal vi bede dig om at henvende dig i den butik, hvor du har købt produkterne. Husk at medbringe din kvittering.

For mig er bæredygtighed vigtigt. Hvor bæredygtige er I?

Det er det også for os. Vi evaluerer hele tiden os selv for at finde nye værktøjer, så vi kan blive mere bæredygtige. Her kan du læse mere (på svensk) om vores arbejde med bæredygtighed, og hvad vi fokuserer på lige nu.

Hvad kan jeg spise, hvis jeg er laktose-/gluten-/mælkeintolerant?

Alle vores produkter er veganske og indeholder derfor hverken laktose eller mælkeprotein. Hvis du er glutenallergiker, kan du desværre ikke spise vores tortillabrød, som er fremstillet af hvede, men vores chips, majstortillas og salsaer er glutenfri. Se alle vores produkter og ingredienser her!

Har I planer om at åbne en rigtig restaurant igen?

Lige nu går al vores vågne tid med at innovere nogle supergode produkter, som du kan købe i butikker og pimpe din tirsdagstaco med, så det er ikke aktuelt lige nu. Men hvem ved, måske en gang i fremtiden!

Hvordan ved man, hvor jeres truck befinder sig?

Vi er ude med vores trucks på samplingturnéer, festivaler og til andre spændende arrangementer. Hold øje med os på de sociale medier og vores eventside for nyheder, happenings og foodspiration.

Kan man hyre trucken til en event?

Med vores nye fokus, butiksprodukter, har vi i dag kun begrænset mulighed for at drive catering og eventvirksomhed.

De events, vi laver, er med henblik på markedsføring eller velgørenhedsformål. Vi håber, at vi i fremtiden får mulighed for at tilbyde en bredere og mere tilgængelig virksomhed!

Er alle produkter veganske?

JA!