GRILL BONANZA | SIMON KAFI BBQ BURRITO BOWL WITH ELOTES
SIMON KAFIS BURRITO BOWL. SERVERES MED MAJSKOLBE.
SIMON KAFIS BURRITO BOWL. SERVERES MED MAJSKOLBE.
Ingredienser
AVOCADO - OG DILDDRESSING
30 g dild
1 spsk. hakket mynte
1 fed hvidløg1 spsk. æblecidereddike
80 ml olivenolie
2 spsk. limejuice
1/2 tsk. spidskommen
1 avocado
1/2 jalapeño
Salt og peber
MEXICANSKE BBQ-RIS
1 spsk. olie
1/2 dåse hakkede tomater (200 g)
3,5 dl ris
1 løg
2 fed hvidløg
1/2 tsk. spidskommen
1 tsk. chilipulver
5 dl grøntsagsbouillon (1 bouillonterning i 5 dl varmt vand)
2 spsk. BBQ-sauce
Koriander
EL TACO TRUCK QUESO FRESCO
EL TACO TRUCK ROASTED GARLIC
EL TACO TRUCK BEET ROOT CORN CHIPS
GRILLEDE MAJSKOLBER
Majskolbe
Smør eller margarine (vegansk) til at pensle på majskolberne - valgfrit
EL TACO TRUCK FRUITY SALSA
Tilbehør
Sådan gør du
Bland alle ingredienser til avocado- og dilddressingen sammen i en mixer eller med en stavblender, og stil på køl. (Du kan også hælde dressingen i en sauceflaske, hvis du har en).
Hak løg og hvidløg, og lad stege på medium varme, til de er bløde og har fået lidt farve.
Tilsæt derefter ris (husk at skylle dem grundigt først), og steg dem sammen med løg og hvidløg, til også risene har taget lidt farve.
Tilsæt herefter hakkede tomater, grøntsagsbouillon, spidskommen, chilipulver og BBQ-sauce, og lad blandingen koge ved lav temperatur, til væsken er fordampet. (Hvis risene ikke er helt færdige, kan du altid tilsætte lidt vand og lade dem stå et par minutter længere.)
Til sidst griller du dine majskolber, enten mens risene koger eller bagefter.
Anretning på tallerken
Ris med El Taco Truck Roasted Garlic, El Taco Truck Queso Fresco og koriander.
Majskolbe med avocado- og dilddressing, El Taco Truck Fruity Salsa og dild.
El Taco Truck Beet Root Corn Chips eller El Taco Truck Refried Beans som tilbehør.
>>> BLEV DU MED? TJEK OGSÅ VORES COOKALONGS OCH ANDEN OPSKRIFTINSPIRATION >>> HER