COOKALONG WITH NIKOLA | NATIONAL TACO DAY: DOUBLE DECKER TACOSCOOKALONG WITH NIKOLA | NATIONAL TACO DAY: DOUBLE DECKER TACOSCOOKALONG WITH NIKOLA | NATIONAL TACO DAY: DOUBLE DECKER TACOS

COOKALONG WITH NIKOLA | NATIONAL TACO DAY: DOUBLE DECKER TACOS

CELEBRATE NATIONAL TACO DAY (WEEK) WITH NIKOLA'S DOUBLE DECKER TACOS.
Opgrader din tacomiddag med Double Decker Tacos!

Ingredienser

8 tacos

2 pakker El Taco Truck Corn Tortillas
1 dåse Refried Black Beans
150g Fermenterede og røgede "Pea Chunk"
1 dåse El Taco Truck Ärtamole (går godt uden eller lav din egen)
1 dl Creme Fraiche (vegansk)
1 dl revet "ost" (vegansk)
1 dl blandet peber, mild og stærk
1/2 dl syltet rødløg
1 lime
1/2 dl koriander
El Taco Truck Habanero Salsa

Tilbehør

Sådan gør du

  1. Prik rødløget efter 1-2-3 metoden.
  2. Fritér halvdelen af ​​majstortillaerne og form til u-forme og stil til tørre.
  3. Hak ærtestykket og de forskellige peberfrugter og kom i en ovnfast form med lidt olie og bag i 20 minutter ved 180°c.
  4. Steg resten af ​​tortillaerne i en tør stegepande og læg dem i en tortillavarmer for at holde sig varm og fugtig.
  5. Opvarm Refried Black Beans

Saml tacos: Fordel Refried Black Beans på de bløde tortillaer og pak den hårde tortilla Læg Ærteklumpen og peberblandingen i bunden af ​​tortillaen Tilsæt creme fraiche, revet ost, Ærtemole , syltede rødløg, Habanero Salsa, koriander og lime.

>>> BLEV DU MED? TJEK OGSÅ VORES COOKALONGS OCH ANDEN OPSKRIFTINSPIRATION >>> HER

Fler recept

Fler recept