4 portioner
1 pkt El Taco Truck Corn Tortillas
1 pkt El Taco Truck Refried Black Beans
El Taco Truck Chipotle Salsa (El Taco Truck Habanero Salsa)
Koriander + sølvløg, finthakket
Guisado:
4 kartofler
2 gule løg
3 fed hvidløg
1 spsk chiliflager
1 tsk vegetarisk bouillonpulver
Olivenolie
Salt
1. Skær kartofler i ca 2 cm tern og rist med olivenolie og salt i en 225 grader varm ovn til de er sprøde, ca 40 minutter.
2. Snit et gult løg og steg ved middel varme, indtil det er blødt og karamelliseret.
3. Tilsæt sortkål, snittet hvidløg, chiliflager og vegetarisk bouillonpulver og steg lidt længere. Hæld 1 dl vand i og lad det koge væk i et par minutter.
4. Bland med de sprøde kartofler. Smag til med salt.
5. Varm dine majstortillas op som du vil, enten i en stegepande eller som vi professionelle gør: på et gaskomfur a la minut. Til bløde tortillas: lad hvile i et håndklæde. For lidt knasende: spis med det samme.
6. Tjek pusten!
7. Base med nogle Refried Black Beans for cremet. De professionelle tager to majstortillas per taco.
8. Så videre med guisadoen.
9. Top med Chipotle Salsa (Habanero Salsa), koriander og hakket sølvløg.
>>> BLEV DU MED? TJEK OGSÅ VORES COOKALONGS OCH ANDEN OPSKRIFTINSPIRATION >>> HER