MUSHROOM AND POTATO CARNITASMUSHROOM AND POTATO CARNITASMUSHROOM AND POTATO CARNITAS

MUSHROOM AND POTATO CARNITAS

PRØV NOGET NYT TIL AFTENENS TACOMIDDAG!
PRØV NOGET NYT TIL AFTENENS TACOMIDDAG!

Ingredienser

  • 400 g østershatte, skiver⁠
  • 1 løg, tyndt skiver⁠⁠
  • 1 fed hvidløg⁠
  • 3 spiseskefulde olie
  • 300 g faste kartofler, groft ternede⁠
  • 1 pakke EL TACO TRUCK CLASSIC SPICE MIX⁠⁠
  • 2 dl lys øl⁠
  • 1 dl appelsinjuice
  • ⁠⁠Salt og peber⁠

Tilbehør

Sådan gør du

  1. Opvarm en gryde/stegepande, og steg svampe, løg og hvidløg i olie, indtil de er gyldenbrune. Tilsæt kartoflerne og krydr med Classic Spice Mix, omrør i et par minutter. Hæld øl og appelsinjuice i, lad det koge op, og lad det derefter simre under låg varme, indtil væsken næsten er kogt væk, cirka 10 minutter; kartoflerne skal være "al dente".
  2. Mos kartoffelstykkerne let, helst med en kartoffelmoser, tilsæt lidt mere olie, og rør rundt, indtil Carnitas er færdige med en fin farve. Krydr med salt og peber efter behov.
  3. Server Carnitas i nyligt opvarmede majstortillas med tyndt skåret rødkål, Tomato Salsita, fint hakket sølvløg, Coriander Dressing og limebåde.

>>> BLEV DU MED? TJEK OGSÅ VORES COOKALONGS OCH ANDEN OPSKRIFTINSPIRATION >>> HER

Fler recept

Fler recept