GRILL BONANZA | NIKOLA'S BBQ GLAZED MUSHROOMSGRILL BONANZA | NIKOLA'S BBQ GLAZED MUSHROOMSGRILL BONANZA | NIKOLA'S BBQ GLAZED MUSHROOMS

GRILL BONANZA | NIKOLA'S BBQ GLAZED MUSHROOMS

BBQ GLASEREDE SVAMPE MED SYLTTE GRØNTSAGER.
BBQ GLAZED MUSHROOMS WITH PICKLED VEGETABLES.

Ingredienser

8 tacos

  • Frisk hvidkål eller 8 EL TACO TRUCK CORN TORTILLAS
  • Svampe. For eksempel portabello eller kejserhat
  • 1 broccoli
  • En lille aubergine
  • 1 jalapeño
  • 1 ananas
  • 2 chalotteløg
  • 1 majskolbe
  • 2 bægre EL TACO TRUCK FRUITY SALSA
  • 1 flaske EL TACO TRUCK HABANERO SALSA


Tilbehør

Sådan gør du

  1. Sylt tomatillos eller grønne tomater til garnering dagen inden tilberedning, eller brug syltede jalapeños.
  2. Bland et bæger Fruity Salsa med Habanero Salsa, tilpas mængden af Habanero Salsa, alt efter hvor stærk du ønsker den.
  3. Dæk svampene med glacen, og lad dem stå i minimum 30 minutter.
  4. Grill svampene.
  5. Grill de andre grøntsager, skær dem i mindre stykker, og krydr med olie og salt.
  6. Halvér den friske jalapeño og de syltede tomater.Lige inden anretning: Læg hvidkålsbladene i blød i vand, og læg dem på grillen, til de er blevet en smule møre.

SERVERING

Anbring hvidkålsbladene på en tallerken, og top med svampene. Byg dine tacos med resten af grøntsagerne, og top med jalapeños. Tilføj Fruity Salsa, og top med Hot Sauce, hvis du gerne vil give dine tacos lidt hotness. Server med syltet tomatillo, lime og noget koldt at drikke!

>>> BLEV DU MED? TJEK OGSÅ VORES COOKALONGS OCH ANDEN OPSKRIFTINSPIRATION >>> HER

Fler recept

Fler recept