- Sylt tomatillos eller grønne tomater til garnering dagen inden tilberedning, eller brug syltede jalapeños.
- Bland frugtig salsa med Habanero Salsa, tilpas mængden af Habanero Salsa, alt efter hvor stærk du ønsker den.
- Dæk svampene med glacen, og lad dem stå i minimum 30 minutter.
- Grill svampene.
- Grill de andre grøntsager, skær dem i mindre stykker, og krydr med olie og salt.
- Halvér den friske jalapeño og de syltede tomater.Lige inden anretning: Læg hvidkålsbladene i blød i vand, og læg dem på grillen, til de er blevet en smule møre.
SERVERING
Anbring hvidkålsbladene på en tallerken, og top med svampene. Byg dine tacos med resten af grøntsagerne, og top med jalapeños. Tilføj Fruity Salsa, og top med Hot Sauce, hvis du gerne vil give dine tacos lidt hotness. Server med syltet tomatillo, lime og noget koldt at drikke!