JENNI HÄYRINEN | SMOKEY CAULIFLOWER TACOSJENNI HÄYRINEN | SMOKEY CAULIFLOWER TACOSJENNI HÄYRINEN | SMOKEY CAULIFLOWER TACOS

JENNI HÄYRINEN | SMOKEY CAULIFLOWER TACOS

BLOMKÅLSTACOS! FRISK OG KRYDRET TACOSOPSKRIFT!
Tacoopskrift på blomkålstacos.

Ingredienser

  • Blomkål
  • Olivolja
  • EL TACO TRUCK SMOKEY SPICE MIX
  • Färsk ananas
  • Limejuice
  • Färsk jalapeño
  • 1/2 rödlök
  • Färsk koriander
  • Salt
  • 4 tomater
  • 1/2 lök
  • 1/2 tesked socker
  • Färsk koriander
  • EL TACO TRUCK HABANERO SALSA
  • EL TACO TRUCK JALAPEÑO LIME MAYO

Tilbehør

Sådan gør du

SMOKEY BLOMKÅL

Skær blomkålen i stykker, og læg dem på en bageplade.Massér ind et skvæt olivenolie, og krydr med Smokey Spice Mix.Tilbered i ovnen på 200 grader

ANANAS-SALSA

Skær ananassen i små bider, og bland alle ingredienserne sammen.

PICO DE GALLO

Bland alle ingredienserne sammen, og lad hvile på køl i 30 minutterServér blomkålen på Tostadas med ananas-salsa, frisk lime, koriander og El Taco Truck Jalapeño Lime Mayo. Dyp chipsene i Pico De Gallo.

>>> BLEV DU MED? TJEK OGSÅ VORES COOKALONGS OCH ANDEN OPSKRIFTINSPIRATION >>> HER

Fler recept

Fler recept