JENNI HÄYRINEN | SMOKEY CAULIFLOWER TACOSJENNI HÄYRINEN | SMOKEY CAULIFLOWER TACOSJENNI HÄYRINEN | SMOKEY CAULIFLOWER TACOS

JENNI HÄYRINEN | SMOKEY CAULIFLOWER TACOS

BLOMKÅLSTACOS! FRISK OG KRYDRET TACOSOPSKRIFT!
Tacoopskrift på blomkålstacos.

Ingredienser

Tilbehør

Sådan gør du

SMOKEY BLOMKÅL

Skær blomkålen i stykker, og læg dem på en bageplade. Massér ind et skvæt olivenolie, og krydr med Smokey Spice Mix.Tilbered i ovnen på 200 grader

ANANAS-SALSA

Skær ananassen i små bider, og bland alle ingredienserne sammen.

PICO DE GALLO

Bland alle ingredienserne sammen, og lad hvile på køl i 30 minutter. Servér blomkålen på Tostadas med ananas-salsa, frisk lime, koriander og El Taco Truck Jalapeño Lime Mayo. Dyp chipsene i Pico De Gallo.

>>> BLEV DU MED? TJEK OGSÅ VORES COOKALONGS OCH ANDEN OPSKRIFTINSPIRATION >>> HER

Fler recept

Fler recept