Nikolas Pumkin' TacosNikolas Pumkin' TacosNikolas Pumkin' Tacos

Nikolas Pumkin' Tacos

GRÆSKARTACOS – EN ÆGTE EFTERÅRSOPSKRIFT
GRÆSKARTACOS – EN ÆGTE EFTERÅRSOPSKRIFT

Ingredienser

(10 TACOS)

  • 1 bæger tyrkisk havregurt
  • 1 græskar (fx hokkaido, som er sød, smøragtig og egner sig godt til ovnbagning)
  • 1/2 dl saltede og ristede græskarfrø
  • 1/2 dl tørrede majs (forkogt dagen før)
  • 1 majskolbe1 sølvløg
  • 1 lime
  • 1 bundt koriander
  • 1/2 valgfri chili
  • 2 spsk. fedtstof (vegansk)
  • 1/2 EL TACO TRUCK QUESO FRESCO
  • 1 EL TACO TRUCK GUACAMOLE
  • 1 pose EL TACO TRUCK CLASSIC SPICE MIX
  • EL TACO TRUCK HABANERO SALSA
  • EL TACO TRUCK HOT SAUCE
  • 1 pakke EL TACO TRUCK CORN TORTILLAS

Tilbehør

Sådan gør du

  1. Kog de forkogte majs, til de er blevet bløde (ca. 30 min).
  2. Skræl græskarret, og fjern kernerne. Skær i 2-3 cm store tern.
  3. Rul græskarternene i EL TACO TRUCK Classic Spice Mix.
  4. Tilsæt lidt olie.Stil i ovnen ved ca. 175 grader i 20 minutter, eller til græskarret har fået fin farve og er gennembagt.
  5. Bland 1 bæger guacamole sammen med 1 dl tyrkisk yoghurt, til blandingen har en glat konsistens.
  6. Skær kornene af majskolben, og hak sølvløget.
  7. Smelt en klat smør på en stegepande, tilsæt løg, majs, tørret majs og chili.
  8. Kog sammen, stil til side, tilsæt salt og peber, og pres lidt limejuice over.
  9. Tilsæt revet limeskal og 1 stor spiseske tyrkisk havregurt, og bland sammen. Vend forsigtigt med smuldret Queso Fresco og koriander.
  10. Varm majstortillas på en varm stegepande, og opbevar i et viskestykke i en plastpose for at holde brødene varme og bløde.

ANRETNING

  1. Brød
  2. Græskar
  3. Majs-salsa
  4. Avocadocreme
  5. Græskarkerner
  6. Hot Sauce
  7. Koriander
  8. Lime

>>> BLEV DU MED? TJEK OGSÅ VORES COOKALONGS OCH ANDEN OPSKRIFTINSPIRATION >>> HER

Fler recept

Fler recept