EL TACO TRUCK NIKOLA'S | PUMKIN' TACOSEL TACO TRUCK NIKOLA'S | PUMKIN' TACOSEL TACO TRUCK NIKOLA'S | PUMKIN' TACOS

EL TACO TRUCK NIKOLA'S | PUMKIN' TACOS

GRÆSKARTACOS – EN ÆGTE EFTERÅRSOPSKRIFT
GRÆSKARTACOS – EN ÆGTE EFTERÅRSOPSKRIFT

Ingredienser

(10 TACOS)

Tilbehør

Sådan gør du

  1. Kog de forkogte majs, til de er blevet bløde (ca. 30 min).
  2. Skræl græskarret, og fjern kernerne. Skær i 2-3 cm store tern.
  3. Rul græskarternene i Classic Spice Mix.
  4. Tilsæt lidt olie.Stil i ovnen ved ca. 175 grader i 20 minutter, eller til græskarret har fået fin farve og er gennembagt.
  5. Bland 1 bæger guacamole sammen med 1 dl tyrkisk yoghurt, til blandingen har en glat konsistens.
  6. Skær kornene af majskolben, og hak sølvløget.
  7. Smelt en klat smør på en stegepande, tilsæt løg, majs, tørret majs og chili.
  8. Kog sammen, stil til side, tilsæt salt og peber, og pres lidt limejuice over.
  9. Tilsæt revet limeskal og 1 stor spiseske tyrkisk havregurt, og bland sammen. Vend forsigtigt med smuldret hvid ost og koriander.
  10. Varm majstortillas på en varm stegepande, og opbevar i et viskestykke i en plastpose for at holde brødene varme og bløde.

ANRETNING

  1. Brød
  2. Græskar
  3. Majs-salsa
  4. Guacamole
  5. Græskarkerner
  6. Hot Sauce
  7. Koriander
  8. Lime

>>> BLEV DU MED? TJEK OGSÅ VORES COOKALONGS OCH ANDEN OPSKRIFTINSPIRATION >>> HER

Fler recept

Fler recept