GUEST COOKALONG WITH CAMILLA HAMID | NACHOS MED HVID OSTGUEST COOKALONG WITH CAMILLA HAMID | NACHOS MED HVID OSTGUEST COOKALONG WITH CAMILLA HAMID | NACHOS MED HVID OST

GUEST COOKALONG WITH CAMILLA HAMID | NACHOS MED HVID OST

CAMILLA HAMIDS NACHOS MED QUESO FRESCO
CAMILLA HAMIDS NACHOS MED QUESO FRESCO

Ingredienser


Tilbehør

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 200 grader (over- og undervarme).
  2. Bland masa harinamed vand, til det danner en klistret dej. Pak ind i plastfolie, og lad hvile ved stuetemperatur i 5 minutter. Rul derefter dejen tyndt ud mellem to stykker bagepapir.
  3. Lav riller, der hvor du vil have dine chips i dejen, og bag chipsene i midten af ovnen i ca. 15 minutter. Vend chipsene, og bag i yderligere 5 minutter.
  4. Salt chipsene, bland, og spred dem ud på den plade, du skal servere dem på. Top med hakket tomat og rødløg samt sorte bønner.
  5. Varm i midten af ovnen ved 225 grader (over- og undervarme) i ca. 5 minutter.
  6. Top derefter med guacamole, saucer og frisk koriander. Servér og nyd!

>>> BLEV DU MED? TJEK OGSÅ VORES COOKALONGS OCH ANDEN OPSKRIFTINSPIRATION >>> HER

Fler recept

Fler recept