GUEST COOKALONG WITH SIMON KAFI | SPRØDE TACOWRAPSGUEST COOKALONG WITH SIMON KAFI | SPRØDE TACOWRAPSGUEST COOKALONG WITH SIMON KAFI | SPRØDE TACOWRAPS

GUEST COOKALONG WITH SIMON KAFI | SPRØDE TACOWRAPS

SIMON KAFIS SPRØDE TACOWRAPS
SIMON KAFIS SPRØDE TACOWRAPS

Ingredienser

TIL 1 SPRØD MINIWRAP SKAL DU BRUGE:

Tilbehør

Salted White Corn Chips

Sådan gør du

  1. Start med et lag Fresco sauce på tortillaen.
  2. Fortsæt med den veganske fars.
  3. Drys med hvid ost.
  4. Fortsæt med Jalapeño Lime Mayo.
  5. Brug derefter en tostada som låg. Er den for stor, kan du knække lidt af, så den passer i størrelsen.
  6. På denne har vi tomat, salat, løg, majs og koriander.Som låg på dette har vi majstortillas. Hvis det er for stort, kan du skære lidt af, så det passer i størrelsen.
  7. Derefter folder du den sprøde wrap og varmer begge sider ved medium varme (niveau 5-6 på komfuret), til den har fået en flot brun farve.
  8. Servér eventuelt med Salted White Corn Chips eller Beet Root Corn Chips.
  9. Nyd det, kære venner.

Bon appetit 🌮

>>> BLEV DU MED? TJEK OGSÅ VORES COOKALONGS OCH ANDEN OPSKRIFTINSPIRATION >>> HER

Fler recept

Fler recept