ElotesElotesElotes

Elotes

EN NEM OG HURTIG OPSKRIFT PÅ ELOTES.
EN NEM OG HURTIG OPSKRIFT PÅ ELOTES. EN NEM, MEN LUKSURIØS MÅDE AT SERVERE MAJS PÅ. PERFEKT AT SPISE ALENE ELLER SOM TILBEHØR TIL GRILLMAD!

Ingredienser

  • 6 til 8 majskolber
  • 100 ml plantebaseret creme fraiche
  • 100 ml mayonnaise (vegansk)
  • 100 ml hakket koriander
  • 1 fed hvidløg
  • 1/4 tsk. chipotle-pulver
  • 2 tsk. revet limeskal
  • 2 spsk. limejuice
  • 100 ml hvid ost
  • Lime (til anretning)
  • Knivspids salt

Tilbehør

Sådan gør du

  1. Læg majsene på grillen ved høj varme, og lad dem få en fin farve.
  2. Flet toppen for bonuspoint hos dine gæster.
  3. Bland creme fraiche, mayonnaise, hvid ost.
  4. Riv skallen fra 1 lime samt 1 hvidløg, pres juicen fra 1 lime, og tilsæt.
  5. Salt, vend hakket koriander i blandingen, og rør.
  6. Når majskolberne er klar, gnides de ind i cremen, som toppes med chili flakes, koriander og et skvæt lime.

>>> BLEV DU MED? TJEK OGSÅ VORES COOKALONGS OCH ANDEN OPSKRIFTINSPIRATION >>> HER

Fler recept

Fler recept