NATIONAL TACO DAY - TACOSNATIONAL TACO DAY - TACOSNATIONAL TACO DAY - TACOS

NATIONAL TACO DAY - TACOS

TACOS MED HÅRD SKAL
PÅ DEN INTERNATIONALE TACODAG HYLDER VI TACOEN, SOM ER BLEVET EN SVENSK (MERE END EN MEXICANSK) KLASSIKER OG FREDAGSNATIONALRET: TACOS MED HÅRD SKAL.

Ingredienser

10 TACOS

  • 1 bæger EL TACO TRUCK GUACAMOLE
  • Sorte bønner
  • 300 g vegansk fars
  • 1 pose EL TACO TRUCK CLASSIC SPICE MIX
  • 1 løg
  • 1 chili1 pose revet "ost" (vegansk)
  • 15 minitomater
  • 1 plantebaseret creme fraiche
  • 2 dl grøn salat i strimler
  • 1 pakke EL TACO TRUCK MAJSTORTILLAS
  • 1 flaske EL TACO TRUCK HABANERO SALSA
  • 2-4 l fritureolie (afhængig af, om der anvendes pande eller friteuse)

Tilbehør

Sådan gør du

  1. Fritér majstortillas i en kasserolle eller en friteuse. Varm olien op til ca. 180 grader.
  2. Læg forsigtigt et brød i ad gangen. Tryk brødet ned i midten med en grydeske eller en paletkniv. Siderne folder automatisk op og danner et "U". 
  3. Hjælp med formgivningen ved at trykke skallen let mod kanten, hvis der er behov for det.
  4. Tag skallen op, når boblerne har lagt sig. Læg til afkøling på en rist eller et stykke bagepapir.
  5. Varm en stegepande op på medium varme, hæld rigeligt med madolie, hakket løg og chili i, og steg til løgene er blevet bløde. Tilsæt El Taco Truck Classic Spixe Mixog valgfri fars. Steg, til farsen har fået en stegeoverflade.
  6. Steg El Taco Truck Refried Black Beans med lidt madolie på medium varme. Det kaldes for "Refried Beans", når man steger bønnerne på panden. Det giver bønnerne en nøddeagtig smag. Skær salat i strimler og tomater i skiver, og tag de øvrige ingredienser frem.

ANRET:

Server dine tacos i EL TACO TRUCKS CHIHUAHUA-form eller på et fad.

Læg brødene i chihuahuaen

Start med bønnerne i bunden

Fortsæt med fars

Salat

Tomat

Guacamole

Plantebaseret creme fraiche

Revet "ost"

Hot Sauce og lime

>>> BLEV DU MED? TJEK OGSÅ VORES COOKALONGS OCH ANDEN OPSKRIFTINSPIRATION >>> HER

Fler recept

Fler recept