ENCHILADAS EGNER SIG PERFEKT TIL DINE SULTNE GÆSTER – TIL FROKOST ELLER MIDDAG ELLER SOM GÆSTEMAD.
VORES EGEN OPSKRIFT PÅ ENCHILADAS! ENCHILADAS EGNER SIG PERFEKT TIL DINE SULTNE GÆSTER – TIL FROKOST ELLER MIDDAG ELLER SOM GÆSTEMAD.
Ingredienser
Vegansk pulled ”pork”
Tomatillo
Jalapeños
Sølvløg
Queso Fresco
Små majstortillas
Salsa VerdeRevet ost (vegansk)
El Taco Truck Spice Mix
Olie
Tilbehø
rKoriander
Citron
Tilbehør
Koriander
Citron
Sådan gør du
Sæt ovnen på høj varme, 175 grader.
Steg den veganske pulled-blanding på høj varme i rigeligt med olie. Olien suges op af proteinet og "simulerer" animalsk kød. Tilsæt El Taco Trucks krydderiblanding. Pulled-blandingen skal være sprød, så giv den endelig gas under stegningen.
Skær tomatillo og jalapeños i skiver.
Hak løgene.
Skær citronen.
Smuldr Queso Fresco.
Hæld lidt olie på pladen. Læg derefter lagvist tortilla, pulled, Salsa Verde, tomatillo, jalapeno, mere salsa, løg, Queso Fresco og tortilla, til du har tre lag. Top med revet "ost". Sæt pladen i ovnen i ca. 20 min, eller til den har fået en fin gyldenbrun overflade.
Del enchiladaen med en skarp kniv, fordel lidt mere Salsa Verde over samt masser af koriander, og pres citron på!
>>> BLEV DU MED? TJEK OGSÅ VORES COOKALONGS OCH ANDEN OPSKRIFTINSPIRATION >>> HER